Huipputiimi sinua & tapahtumaasi varten

Kokit, keittiömestarit ja tapahtumanjärjestäjät palveluksessasi

Juhlapalvelu Loisto Cateringia pyörittävät ravintola-alan ja tapahtumajärjestämisen huippuammattilaiset. Meille on kunnia-asia tehdä parhaamme asiakkaidemme eteen ja järjestää yksinomaan loistavia tapahtumia! Tiimissämme sekoittuvat iloisesti niin nuoruuden into kuin kokemuksen tuoma varmuus, ja meitä kaikkia yhdistää intohimo parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Tarjoamme sinulle niin kiitellyt catering-palvelut, tilavan juhlasalin kuin säväyttävät saunatilatkin. Tutustu meihin ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat järjestää kanssamme ikimuistoisen tapahtuman!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Jyrki Lahti

Osakas, toimitusjohtaja, myynti ja markkinointi
Restonomi, ruoka- ja viinifriikki. Nälkävuoden pituinen kokemus ravintola-alan töistä ja cateringistä, sekä Suomessa että ulkomailla

040 540 0808
jyrki.lahti@loistojuhlat.fi


Anu Harjula

Osakas, suunnittelujohtaja, myynti ja suunnitteluVaatetusteknikko, jolla laaja kokemus hotelli- ja ravintolamaailmasta sekä erilaisten tapahtumien tuottamisesta, mm. Pyhätunturilla, Hartwall Arenalla ja Seikkailu Oy:ssä. Asiakaspalvelun asiantuntija ja tehokas tuottaja joka loistaa myös somistajana!

040 534 1717
anu.harjula@loistojuhlat.fi


Markku Tuominen

Osakas, keittiöpäällikkö, tuotanto, ostotoimintaMonissa liemissä keitetty ruokavelho. Suomen paras catering-kokki on kerrankin loistohommissa!

040 550 9212
markku.tuominen@loistojuhlat.fi


Jani Asikainen

Tuottaja
Yrityksen luottopakki!


Jutta Himonas

Myyntihovimestari


Petriina Reinwald

Kokki
Reipas "prinsessa"