Huipputiimi sinua & tapahtumaasi varten

Kokit, keittiömestarit ja tapahtumanjärjestäjät palveluksessasi

Juhlapalvelu Loisto Cateringia pyörittävät ravintola-alan ja tapahtumajärjestämisen huippuammattilaiset. Meille on kunnia-asia tehdä parhaamme asiakkaidemme eteen ja järjestää yksinomaan loistavia tapahtumia! Tiimissämme sekoittuvat iloisesti niin nuoruuden into kuin kokemuksen tuoma varmuus, ja meitä kaikkia yhdistää intohimo parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Tarjoamme sinulle niin kiitellyt catering-palvelut, tilavan juhlasalin kuin säväyttävät saunatilatkin. Tutustu meihin ja ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat järjestää kanssamme ikimuistoisen tapahtuman!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Antti Vahtera

Osakas, keittiömestari, suunnittelu
Tv:stä tuttu kokkisoturi ja ruokakirjailija, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Tämä loistokas keittiömestari vain paranee kuin viini vanhetessaan.

Jyrki Lahti

Osakas, toimitusjohtaja, myynti ja markkinointi
Restonomi, ruoka- ja viinifriikki. Nälkävuoden pituinen kokemus ravintola-alan töistä ja cateringistä, sekä Suomessa että ulkomailla


Anu Harjula

Osakas, suunnittelujohtaja, myynti ja suunnittelu
Vaatetusteknikko, jolla laaja kokemus hotelli- ja ravintolamaailmasta sekä erilaisten tapahtumien tuottamisesta, mm. Pyhätunturilla, Hartwall Arenalla ja Seikkailu Oy:ssä. Asiakaspalvelun asiantuntija ja tehokas tuottaja joka loistaa myös somistajana!


Markku Tuominen

Osakas, keittiöpäällikkö, tuotanto, ostotoiminta
Monissa liemissä keitetty ruokavelho. Suomen paras catering-kokki on kerrankin loistohommissa!


Jani Asikainen

Tuottaja
Yrityksen luottopakki!


Jutta Himonas

Myyntihovimestari


Petriina Reinwald

Kokki
Reipas ”prinsessa”