Upeat juhlatilat Helsingin Salmisaaressa

Huikaiseva merinäköala asettaa tunnelman kohdilleen

Haluaisitko varata tapahtumallesi säväyttävät juhlatilat Helsingissä? Valintasi on silloin Loisto Juhlasali! Tarjoamme catering-palveluistamme tuttua laatua moderneissa ja viihtyisissä puitteissa keskeisellä sijainnilla Salmisaaressa. Avara ja tyylikäs Loisto Juhlasali soveltuu seminaarien, kokouksien ja mikseipä jopa pienien messujen järjestämiseen. Illan tummetessa vieraat voivat ihastella auringonlaskua ja etäällä syttyviä kaupungin valoja joko mukavasti sisätiloista tai hulppealta näköalaparvekkeelta. Loistovalinta ikimuistoisiin juhliin!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Loistosali – Helsingin paras juhlatila jopa 300 hengelle

  • 365 m² (+ 80 m²) juhlatila
  • Kapasiteetti jopa 300 henkeä
  • Liikuntakeskuksen 4. kerroksessa

Juhlatila on vuokrattavissa niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Tilan loistokkaissa puitteissa voi järjestää niin häät, merkkipäivät, yrityksen pikkujoulut kuin muutkin juhlat. Juhlasalin yhteydessä on iso katettu 80 m2 terassi, josta avautuvat silmiä hivelevät näkymät Salmisaaren merellisiin maisemiin.

Tilaa myös pitopalvelu!

Meiltä saat paitsi juhlatilat, myös tasokkaat tarjoilut toiveidesi ja tapahtumasi luonteen mukaan – kätevästi saman katon alta! Cateringin tuotannon sijainti samassa rakennuksessa mahdollistaa laadukkaan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan sekä tietysti erittäin joustavan palvelun. Kun haluat järjestää tapahtumasi mahdollisimman vaivattomasti, käänny meidän puoleemme.