Catering, jonka muistat vielä pitkään

Raikasta ja ruokaisaa, mehevää ja makoisaa

Kun olet järjestämässä juhlia taikka muuta tapahtumaa, catering on paras tapa hoitaa tarjoilut. Loisto Catering Helsingissä valmistaa laadukasta, herkullista ja trendikästä ruokaa toiveidesi mukaan, tapahtuman luonteeseen sopien. Tarvitsitpa sitten maukkaita cocktailpaloja taikka viiden ruokalajin illallisen, voit kääntyä pitopalvelumme puoleen. Tarjoamme catering-palvelut joko omissa juhlatiloissamme Helsingin Salmisaaressa tai asiakkaan osoittamassa paikassa. Pääasiassa palvelemme pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan voimme ulottaa palvelumme minnepäin Suomea tahansa. Varmista juhliisi takuulla tasokas catering – tilaa tarjoilut Loisto Cateringilta!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Pitopalvelu häihin, perhejuhliin ja yritysjuhliin

Ruokailu on keskeinen osa juhlia ja tapahtumia. Onnistunut pitopalvelu saa vieraasi viihtymään ja tekee tilaisuudesta entistäkin mieleenpainuvamman. Loisto Catering pystyy järjestämään laadukkaat tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin. Meillä on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin.  Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme järjestyy myös kaikki tarvittava henkilökunta.

Catering Helsinki-Espoo-Vantaa -akselilla sekä sopimuksen mukaan

Haluamme olla asiakkaidemme mielestä Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme joustavasti koko Suomen alueella sekä sopimuksen mukaan myös ulkomaille. Haluamme juuri sinun tilaisuutesi onnistuvan – ota yhteyttä!