Catering Helsinki - Pitopalvelu jonka muistat vielä pitkään

Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa

 

Catering-palvelun tilaaminen perhejuhliin tai yritystapahtumiin on mitä loistavin tapa helpottaa juhlajärjestelyjä. Loisto Catering valmistaa ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin Helsingissä asiakkaan toiveen ja tapahtuman luonteeseen sopien. Tarvitsetpa sitten maukkaita cocktail-paloja taikka viiden ruokalajin illallisen, voit kääntyä puoleemme.

 

Jätä kaikki ruokailuun liittyvä meidän huoleksemme! Tuomme tarpeen mukaan paikalle kaikki tarvittavat pöydistä ja astioista alkaen, aina tarjoilijoihin sekä muuhun tarvittavaan! Jos tarvitset jotain tapahtumaasi Helsingin alueella, kannattaa tätä myös kysyä meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Cocktail-naposteltavia, Buffet vai fine Dining menu?

Meiltä onnistuvat erilaiset tarjoiltavat tilaisuuden teeman mukaisesti. Pystymme loihtimaan herkullisen viiden ruokalajin menun, buffet ruokailun, cocktail tilaisuuteen sopivat sormisyötävät tai käytännössä mitä vain!

Valitsemme tarjottavat aina sesongin laadukkaista raaka-aineista ja räätälöimme tarjonnan tapahtumaasi sopivaksi. Autamme myös ruokajuomien valinnassa. 

Tilat

Tilaisuus voidaan juhlia määrittämässänne paikassa. Tuomme pitopalvelumme luoksesi!

Voit myös kysyä meiltä neuvoa. Tunnemme pääkaupunkiseudun juhlapaikat ja osaamme neuvoa juhlapaikan valinnassa. 

Yhteistyökokit

Toimimme yhteistyössä monien eri kokkien kanssa. Pystymme toteuttamaan mm. Fine dining tilaisuuden menun yhdessä Kari "Kape" Aihisen kanssa. Tiedustele meiltä lisää!

Catering häihin, yritystapahtumiin, perhejuhliin ym tapahtumiin Helsingissä

Ruokailu on keskeinen osa jokaista juhlaa ja tapahtumaa. Hyvin suunniteltu ja onnistunut catering saa vieraasi viihtymään ja muistamaan tilaisuuden entistäkin paremmin. Loisto Catering järjestää laadukkaat tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

 

Meillä on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme järjestyy myös kaikki tarvittava henkilökunta.

 

Haluamme olla Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous catering-palvelusta!

Järjestä upeat tapahtumat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä tapahtumista tuhansien osallistujien yritystapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä