Pitopalvelu Vantaa - Catering jota et unohda

Loisto Catering tarjoaa raikasta, monipuolista ja mehevää Ruokaa

 

Järjestätkö tapahtumaa tai juhlia Vantaan alueella? Tutustu tällöin helppoon ja laadukkaaseen catering palveluumme! Voit tilata meiltä pitopalvelun mihin tahansa tapahtumaan koosta riippumatta. Kyseessä voivat olla esimerkiksi perhejuhlat, yritysjuhlat, häät, valmistujaiset tai mikä tahansa muu tapahtuma.

 

Catering on kätevä tapa ulkoistaa osa tapahtumaa ja helpottaa tilaisuuden järjestämistä näin mahdollistaen järjestäjän keskittymisen itse tilaisuuteen.

 

Valmistamme ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin Vantaalla asiakkaan toiveiden ja tapahtuman luonteeseen sopien. Toivotpa herkullisia cocktail-paloja, suuren 1000 hengen buffetin tai haluatte nautiskella pitkän kaavan kautta viiden ruokalajin illallisella, voit kääntyä puoleemme.

 

Meiltä saat kaiken ruokailun järjestämiseen

Tuomme paikalle sovitun mukaisesti kaiken pöydistä ja astioista alkaen, aina tarjoilijoihin sekä muuhun tarvittavaan! Jos tarvitset jotain tapahtumaasi Vantaan alueella, kannattaa myös tätä kysyä meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Cocktail-naposteltavia, Buffet vai fine Dining menu?

Meiltä onnistuvat erilaiset tarjoiltavat tilaisuuden teeman mukaisesti. Pystymme loihtimaan herkullisen viiden ruokalajin menun, buffet ruokailun, cocktail tilaisuuteen sopivat sormisyötävät tai käytännössä mitä vain!

Valitsemme tarjottavat aina sesongin laadukkaista raaka-aineista ja räätälöimme tarjonnan tapahtumaasi sopivaksi. Autamme myös ruokajuomien valinnassa. 

Tilat

Tilaisuus voidaan juhlia määrittämässänne paikassa. Tuomme pitopalvelumme luoksesi!

Voit myös kysyä meiltä neuvoa. Tunnemme pääkaupunkiseudun juhlapaikat ja osaamme neuvoa juhlapaikan valinnassa. 

Yhteistyökokit

Toimimme yhteistyössä monien eri kokkien kanssa. Pystymme toteuttamaan mm. Fine dining tilaisuuden menun yhdessä Kari "Kape" Aihisen kanssa. Tiedustele meiltä lisää!

Pitopalvelu yritystapahtumiin, perhejuhliin, häihin ja muihin tapahtumiin Vantaalla

Ruokailu on olennainen osa jokaista tapahtumaa ja juhlaa. Hyvällä suunnittelulla ja onnistuneella pitopalvelulla vieraat viihtyvät ja muistavat tapahtuman entistäkin paremmin. Tarjoilumme taipuvat monipuolisesti toiveiden ja tapahtuman teeman mukaan. Teemme lisäksi yhteistyötä monien tunnettujen kokkien kanssa eri teemoihin mukautuen. Kysy lisätietoja!

 

Miksi valita Loisto Catering pitopalvelu?

Omaamme kattavan ja alan parhaan kokemuksen erilaisten pitopalveluiden järjestämisestä, olipa kyseessä pieni intiimi illallinen tai suuret koti- tai yritysjuhlat. Valmistamme ruoat Helsingin Salmisaaressa 600 neliömetrin modernissa keittiössä ja leipomossa, josta käsin pystymme toimittamaan kaikki herkut tapahtumapaikallesi Vantaan alueella. Tuomme ruoan lisäksi kaiken tarvittavan itse tarjoiluun ja syömiseen liittyen. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuteenne sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin.

 

Haluamme olla Vantaan ja pk-seudun paras catering. Tämän takia tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua koko tilauksen ajan aina toteutukseen saakka. Suurin osa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous pitopalvelusta Vantaalle!

Järjestä upeat tapahtumat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä tapahtumista tuhansien osallistujien yritystapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä