Catering ja pitopalvelu Espoo - Catering jonka tulet muistamaan

Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa

 

Järjestätkö tapahtumaa Espoon alueella? Jos kyllä, suosittelemme tutustumaan avaimet käteen catering palveluumme, jonka tilaaminen perhejuhliin, yritystapahtumiin, häihin ym. tapahtumiin on mitä loistavin tapa helpottaa juhlajärjestelyjä. Loisto Catering valmistaa ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin Espoossa asiakkaan toiveiden ja tapahtuman luonteeseen sopien. Haluatpa herkullisia cocktail-paloja, 1000 hengen buffetin tai nautiskella pitkän kaavan kautta viiden ruokalajin illallisella, voit kääntyä puoleemme.

 

Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan!

Tuomme tarpeen ja sopimuksen mukaan paikalle kaiken pöydistä ja astioista alkaen, aina tarjoilijoihin sekä muuhun tarvittavaan! Jos tarvitset jotain tapahtumaasi Espoon alueella, kannattaa tätä myös kysyä meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Catering yritystapahtumiin, perhejuhliin, häihin ja muihin tapahtumiin Espoossa

Ruoka ja ruokailu on keskeinen osa jokaista juhlaa ja tapahtumaa. Hyvin suunnitelulla ja onnistuneella cateringilla saadaan vieraat viihtymään ja muistamaan tilaisuus entistäkin paremmin. Saat meiltä tarjoilut jokaiseen tilaisuuteen ja teemaan. Teemme lisäksi yhteistyötä monien tunnettujen kokkien kanssa eri teemoihin mukautuen. Kysy meiltä lisätietoja!

 

Loisto Cateringilla on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Nykyaikaisissa tuotantotiloissamme Helsingin Salmisaaressa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Täältä käsin saamme kätevästi tuotua kaiken tarvittavan tilaisuuteesi Espoon alueella. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittava henkilökunta.

 

Haluamme olla Espoon ja pk-seudun paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua koko tilauksen ajan aina toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous catering-palvelusta!

Järjestä upeat tapahtumat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä tapahtumista tuhansien osallistujien yritystapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä