Catering Porvoo - Pitopalvelu jota et unohda

Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa Hyvällä palvelulla

 

Järjestätkö tapahtumaa tai juhlia Porvoon alueella? Tutustu helppoon ja laadukkaaseen catering palveluumme! Voit tilata meiltä pitopalvelun mihin tahansa tapahtumaan koosta riippumatta avaimet käteen periaatteella.

 

Olipa kyseessä yritystapahtuma, häät, perhejuhlat tai jokin muu tapahtuma niin kysy meiltä tarjousta! Jätä tarjottavat meille ja keskity itse muuhun meidän huolehtiessa ruokailusta kokonaisvaltaisesti.

 

Valmistamme ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin toiveiden ja tapahtuman luonteeseen sopien. Voimme suositella erilaisia menuja sekä juomia toiveisiinne perustuen, kyseessä voivat olla esimerkiksi sormisyötävät cocktail-palat, suuri 1000 hengen buffet tai vaikkapa viiden ruokalajin nautiskelumenu. Suosimme aina kauden tuoreita raaka-aineita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

 

Tuomme paikalle kaiken tarvittavan

Tuomme paikalle sovitusti kaiken pöydistä ja astioista alkaen, aina tarjoilijoihin sekä muuhun tarvittavaan! Jos tarvitset jotain tapahtumaasi Porvoon alueella, kannattaa myös tätä kysyä meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Catering häihin, yritystapahtumiin, perhejuhliin ja muihin tapahtumiin Porvoon alueella

Ruokailu on olennainen osa jokaista tapahtumaa ja juhlaa. Hyvällä suunnittelulla ja onnistuneella pitopalvelulla vieraat viihtyvät ja muistavat tapahtuman entistäkin paremmin. Tarjoilumme taipuvat monipuolisesti toiveiden ja tapahtuman teeman mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi julkiskokki Kape Aihisen suunnittelema viiden tähden illallinen? Teemme yhteistyötä monien tunnettujen kokkien kanssa eri teemoihin mukautuen. Kysy lisätietoja!

 

Miksi valita Loisto Cateringin pitopalvelu?

Omaamme kattavan ja alan parhaan kokemuksen erilaisten pitopalveluiden järjestämisestä, olipa kyseessä pieni intiimi illallinen tai suuret koti- tai yritysjuhlat. Valmistamme ruoat Helsingin Salmisaaressa 600 neliömetrin modernissa keittiössä ja leipomossa, josta käsin pystymme toimittamaan kaikki herkut tapahtumapaikallesi Porvoon alueella. Tuomme ruoan lisäksi kaiken tarvittavan itse tarjoiluun ja syömiseen liittyen. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuteenne sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin.

 

Haluamme olla Porvoon ja koko Uudenmaan paras catering. Tämän takia tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua koko tilauksen ajan ensimmäisestä yhteydenotosta aina toteutukseen saakka. Suurin osa tilaisuuksistamme pidetään Uudellamaalla mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous pitopalvelusta Porvooseen!

Järjestä upeat tapahtumat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä tapahtumista tuhansien osallistujien yritystapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä