Catering ja pitopalvelu Järvenpää - Pitopalvelu jonka muistat pitkään

Loisto Catering tarjoaa mehevää ja raikasta ruokaa myös JÄrvenpään alueella toteutettaviin tapahtumiin

 

Oletko järjestämässä tapahtumaa Järvenpäässä ja etsit pitopalvelua? Tutustu avaimet käteen pitopalveluumme ja ota meihin yhteyttä!

 

Pitopalvelumme avulla häiden, yritystapahtumien, pikkujoulujen sekä muiden tapahtumien järjestäminen on merkittävästi huolettomampaa. Anna meidän hoitaa kaikki ruokailusta tarjoiluun ja keskity itse oleelliseen eli vieraiden kanssa nautiskeluun tai muihin järjestelyihin.

 

Meiltä onnistuvat niin 1000 hengen buffet, intiimi viiden tähden illallinen, nautinnolliset cocktailpalat kuin muutkin tarjoiluvaihtoehdot tapahtumanne mukaisesti. Suunnittelemme menun toiveidenne mukaisesti, suosimme kuitenkin aina kauden tuoreita raaka-aineita parasta lopputulosta varten.

 

Avaimet käteen pitopalvelua

Tuomme tarpeen ja sopimuksen mukaan paikalle kaiken ruokailuun tarvittavan, johon kuuluvat mm. pöydät, liinat, astiastot, työntekijät, luonnollisesti itse ruuat sekä kaikki muu mitä ruokailuun ja tämän tarjoiluun voidaan tarvita. Mikäli tarvitset jotain tapahtumaasi Järvenpää alueella, kannattaa myös tätä kysyä meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pitopalvelu Järvenpään alueella yritysjuhliin, häihin, perhejuhliin sekä muihin tapahtumiin

Ruoka ja ruokailu on keskeinen osa jokaista juhlaa ja tapahtumaa. Hyvin suunnitelulla ja onnistuneella pitopalvelulla saadaan vieraat viihtymään ja muistamaan tilaisuus entistä paremmin.

 

Monipuoliset yhteistyöt

 

Saat meiltä tarjoilut, sekä kaiken tähän liittyvän jokaiseen tilaisuuteen ja teemaan. Teemme lisäksi yhteistyötä monien tunnettujen kokkien kanssa (kuten oheisessa kuvassa olevan Kape Aihisen kanssa) eri teemoihin mukautuen. Kysy meiltä lisätietoja!

 

Pitkäaikainen kokemus pitopalvelusta

 

Loisto Cateringilla on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti.

 

Kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Nykyaikaisissa tuotantotiloissamme Helsingin Salmisaaressa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Täältä käsin saamme kätevästi tuotua kaiken tarvittavan tilaisuuteesi Järvenpään alueella. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittava henkilökunta.

 

Haluamme olla Järvenpään ja koko Uudenmaan paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua koko tilauksen ajan aina toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään Uudenmaan alueella mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous catering-palvelusta!

Järjestä upeat tapahtumat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä tapahtumista tuhansien osallistujien yritystapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä