Catering ja pitopalvelu Kerava - Pitopalvelu jonka tulet muistamaan

Loisto Catering tarjoaa mehevää ja raikasta ruokaa myös Keravan alueella

 

Oletko järjestämässä tapahtumaa Keravalla ja etsit pitopalvelua? Tutustu tällöin avaimet käteen catering-palveluumme ja ota meihin yhteyttä!

 

Pitopalvelun avulla häiden, yritystapahtumien, pikkujoulujen sekä muiden tapahtumien järjestäminen helpottuu merkittävästi. Keskittyessäsi itse tapahtumaan, me hoidamme puolestasi kaiken ruokaan ja juomaan liittyvän.

 

Suunnittelemme tapahtumanne menun toiveidenne mukaisesti, suosimme kuitenkin aina kauden tuoreita raaka-aineita parasta lopputulosta varten. Olipa kyseessä buffet, viiden tähden illallinen, cocktailpalat tai jotain muuta niin kaikki nämä onnistuvat avullamme!

 

Tuomme mukanamme kaiken tarpeellisen

Tuomme tarpeen ja sopimuksen mukaan paikalle kaiken pöydistä ja astioista alkaen, aina tarjoilijoihin sekä muuhun tarvittavaan! Jos tarvitset jotain tapahtumaasi Keravan alueella, kannattaa tätä myös kysyä meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pitopalvelu Keravan alueelle yritystapahtumiin, häihin, perhejuhliin sekä muihin tapahtumiin

Ruoka ja ruokailu on keskeinen osa jokaista juhlaa ja tapahtumaa. Hyvin suunnitelulla ja onnistuneella pitopalvelulla saadaan vieraat viihtymään ja muistamaan tilaisuus entistä paremmin. Saat meiltä tarjoilut jokaiseen tilaisuuteen ja teemaan. Teemme lisäksi yhteistyötä monien tunnettujen kokkien kanssa (kuten oheisessa kuvassa olevan Kape Aihisen kanssa) eri teemoihin mukautuen. Kysy meiltä lisätietoja!

 

Loisto Cateringilla on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Nykyaikaisissa tuotantotiloissamme Helsingin Salmisaaressa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Täältä käsin saamme kätevästi tuotua kaiken tarvittavan tilaisuuteesi Keravan alueella. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittava henkilökunta.

 

Haluamme olla Keravan ja koko Uudenmaan paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua koko tilauksen ajan aina toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään Uudenmaan alueella mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous catering-palvelusta!

Järjestä upeat tapahtumat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä tapahtumista tuhansien osallistujien yritystapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä