Ensiluokkainen catering, pitopalvelu

Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa jokaiseen tapahtumaan

 

Etsitkö pitopalvelua tai catering-palvelua Uudellamaalla tai muualla Suomessa? Ota tällöin meihin yhteyttä ja järjestetään yhdessä unelmiesi tapahtuma!

 

Pitopalvelun tilaaminen yritystapahtumiin, häihin, pikkujouluihin, perhejuhliin ym. tapahtumiin on mitä loistavin tapa helpottaa juhlajärjestelyjä. Loisto Catering valmistaa ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin asiakkaan toiveen ja tapahtuman luonteeseen sopien. Tarvitsetpa sitten maukkaita cocktail-paloja taikka viiden ruokalajin illallisen, voit kääntyä pitopalvelumme puoleen. Ruokien lisäksi meiltä löytyvät kaikki tykötarpeet tapahtuman järjestämiseen, astioista henkilökuntaan ja pöydistä laseihin. Jos tarvitset jotain tapahtuman järjestämiseen, kannattaa tätä kysyä meiltä!

 

Tarjoamme catering-palvelut joko omissa juhlatiloissamme Helsingin Salmisaaressa tai asiakkaan osoittamassa paikassa. Pääasiassa palvelemme pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan tarjoilemme maukasta pitopalveluamme myös muualla Uudenmaan alueella sekä missä päin Suomea tahansa.

Pyydä tarjous!
Catering-palvelumme toteuttaa maukkaat menut mm. hääjuhliin, syntymäpäiville, rippujuhliin, valmistujaisiin sekä muihin elämäsi tähtihetkiin. Ota yhteyttä, luodaan yhdessä maittava kokonaisuus. Yksityistilaisuudet
Kun etsit sopivaa ratkaisua yrityksesi makuretkille, löydät meiltä muuntuvat menut tarkoituksiisi. Avullamme järjestät esimerkiksi maittavat pikkujoulut, joko omissa tiloissasi tai täällä Salmisaaressa. Yritystapahtumat
Kun tarkoituksena on panostaa reilusti makuelämyksiin, löydät laadukkaista fine dining -ratkaisuistamme mieleisesi kokonaisuuden. Tilaisuus on mahdollista toteuttaa esimerkiksi yhteistyönä keittiömestari Kari “Kape” Aihisen kanssa. Fine dining -tilaisuudet
Eläväinen yleisötapahtuma tai riemukas festari hyvine makuineen järjestyy caterinpalvelumme avulla mallilleen. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten kokonaisuus saadaan parhaiten kasaan. Yleisötapahtumat & festarit

Pitopalvelu yritysjuhliin, häihin, perhejuhliin sekä muihin tapahtumiin

Ruokailu on keskeinen osa juhlia ja tapahtumia. Hyvin suunniteltu ja onnistunut pitopalvelu saa vieraasi viihtymään ja muistamaan tilaisuuden entistäkin paremmin. Loisto Catering järjestää laadukkaat tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

 

Avaimet käteen pitopalvelua

Meillä on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme järjestyy myös kaikki tarvittava henkilökunta. 

 

Haluamme olla Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous pitopalvelusta!

10 syytä miksi valita Loisto Catering pitopalvelu

  • Huippuluokan makuja Tarjoamme herkullisia ruokia, jotka on valmistettu laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Ruokamme ovat makunautintoja, jotka jäävät asiakkaiden mieleen.

  • Räätälöitävät menuvaihtoehdot Räätälöimme catering-palvelumme aina asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin. Joustavuutemme mahdollistaa yksilölliset menuvalinnat eri tilaisuuksiin

  • Ammattitaitoinen henkilökunta Meillä on kokenut ja ystävällinen henkilökunta, joka on omistautunut varmistamaan, että tapahtumasi sujuu moitteettomasti ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

  • Visuaalisesti houkuttelevat tarjoilut Panostamme ruokien visuaaliseen esittelyyn, jotta ruokailukokemus olisi nautinnollinen myös silmille. Kauniisti asetellut ja houkuttelevat annokset ovat osa palveluamme.

  • Korkea palvelustandardi Tavoitteemme on tarjota korkeatasoista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Huolehdimme siitä, että asiakkaat tuntemat olevansa arvostettuja ja huomioituja

  • Joustavuus aikatauluissa Olemme joustavia aikataulujen suhteen ja pystymme sopeutumaan eri tapahtumien aikatauluihin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toimitamme ajoissa.

  • Positiivinen asiakaspalaute Asiakkaamme ovat antaneet meille positiivista palautetta aikaisempien tapahtumiensa onnistumisesta. Voitte luottaa siihen, että teemme parhaamme myös teidän tapahtumanne eteen.

  • Kattava palvelukokonaisuus Tarjoamme kokonaisvaltaisen catering-palvelun, johon kuuluvat ruoka, juomat, tarjoiluhenkilökunta ja tarvittaessa autamme myös tapahtumatilan etsimisessä. Näin voitte luottaa siihen, että kaikki on hoidettu ammattimaisesti.

  • Kilpailukykyinen hinnoittelu Tarjoamme erinomaista vastinetta rahoillesi. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä suhteessa tarjoamaamme laatuun ja palveluun.

  • Ympäristöystävälliset vaihtoehdot Olemme sitoutuneet ympäristövastuulliseen toimintaan ja tarjoamme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka edistävät kestävää kehitystä.

Yhteistyökokki: Kape Aihinen

Yksi Suomen tunnetuimmista keittiömestareista Kape Aihinen tekee yhteistyötä Loisto Cateringin kanssa. 

 

Kape on tehnyt pitkän uran niin kansainvälisesti kuin Suomessakin, pitää omaa ravintolaansa Turussa, saatatpa toisinaan törmätä Kapeen myös TV:ssä.

 

Miltä kuulostaisi kansainvälisesti tunnetun keittiömestari Kapen suunnittelema menu juuri teidän tapahtumaanne? Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan fine dining -tilaisuuden menu yhteistyössä Kapen kanssa.

 

Ota yhteyttä