Ensiluokkainen catering, pitopalvelu

Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa jokaiseen tapahtumaan

 

Etsitkö pitopalvelua tai catering-palvelua Uudellamaalla tai muualla Suomessa? Ota tällöin meihin yhteyttä ja järjestetään yhdessä unelmiesi tapahtuma!

 

Pitopalvelun tilaaminen yritystapahtumiin, häihin, pikkujouluihin, perhejuhliin ym. tapahtumiin on mitä loistavin tapa helpottaa juhlajärjestelyjä. Loisto Catering valmistaa ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin asiakkaan toiveen ja tapahtuman luonteeseen sopien. Tarvitsetpa sitten maukkaita cocktail-paloja taikka viiden ruokalajin illallisen, voit kääntyä pitopalvelumme puoleen. Ruokien lisäksi meiltä löytyvät kaikki tykötarpeet tapahtuman järjestämiseen, astioista henkilökuntaan ja pöydistä laseihin. Jos tarvitset jotain tapahtuman järjestämiseen, kannattaa tätä kysyä meiltä!

 

Tarjoamme catering-palvelut joko omissa juhlatiloissamme Helsingin Salmisaaressa tai asiakkaan osoittamassa paikassa. Pääasiassa palvelemme pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan tarjoilemme maukasta pitopalveluamme myös muualla Uudenmaan alueella sekä missä päin Suomea tahansa.

Pyydä tarjous!
Catering-palvelumme toteuttaa maukkaat menut mm. hääjuhliin, syntymäpäiville, rippujuhliin, valmistujaisiin sekä muihin elämäsi tähtihetkiin. Ota yhteyttä, luodaan yhdessä maittava kokonaisuus. Yksityistilaisuudet
Kun etsit sopivaa ratkaisua yrityksesi makuretkille, löydät meiltä muuntuvat menut tarkoituksiisi. Avullamme järjestät esimerkiksi maittavat pikkujoulut, joko omissa tiloissasi tai täällä Salmisaaressa. Yritystapahtumat
Kun tarkoituksena on panostaa reilusti makuelämyksiin, löydät laadukkaista fine dining -ratkaisuistamme mieleisesi kokonaisuuden. Tilaisuus on mahdollista toteuttaa esimerkiksi yhteistyönä keittiömestari Kari “Kape” Aihisen kanssa. Fine dining -tilaisuudet
Eläväinen yleisötapahtuma tai riemukas festari hyvine makuineen järjestyy caterinpalvelumme avulla mallilleen. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten kokonaisuus saadaan parhaiten kasaan. Yleisötapahtumat & festarit

Pitopalvelu yritysjuhliin, häihin, perhejuhliin sekä muihin tapahtumiin

Ruokailu on keskeinen osa juhlia ja tapahtumia. Hyvin suunniteltu ja onnistunut pitopalvelu saa vieraasi viihtymään ja muistamaan tilaisuuden entistäkin paremmin. Loisto Catering järjestää laadukkaat tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

 

Avaimet käteen pitopalvelua

Meillä on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme järjestyy myös kaikki tarvittava henkilökunta. 

 

Haluamme olla Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous pitopalvelusta!

Yhteistyökokki: Kape Aihinen

Yksi Suomen tunnetuimmista keittiömestareista Kape Aihinen tekee yhteistyötä Loisto Cateringin kanssa. 

 

Kape on tehnyt pitkän uran niin kansainvälisesti kuin Suomessakin, pitää omaa ravintolaansa Turussa, saatatpa toisinaan törmätä Kapeen myös TV:ssä.

 

Miltä kuulostaisi kansainvälisesti tunnetun keittiömestari Kapen suunnittelema menu juuri teidän tapahtumaanne? Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan fine dining -tilaisuuden menu yhteistyössä Kapen kanssa.

 

Ota yhteyttä