Muistotilaisuus pitopalvelu Helsinki, Espoo ja Vantaa

Räätälöity pitopalvelu muistotilaisuuteen

 

Tarjoamme ammattitaitoista, arvokasta ja lämminhenkistä pitopalvelua muistotilaisuuksiin. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on luoda kunnioittava ja lämminhenkinen ympäristö, jossa voitte muistella läheistänne rauhassa. Me huolehdimme kaikesta, jotta teidän ei tarvitse murehtia järjestelyistä.

 

Olemme erikoistuneet ensiluokkaiseen pitopalveluun, mutta pystymme auttamaan myös muistotilaisuuden paikan etsinnässä. Muistotilaisuus voidaan pitää vainajan tai omaisten kotona, seurakunnan tai yhdistysten tiloissa tai muussa tätä varten varatussa tilassa. 

 

Olemme kokonaisvaltainen kumppani joka hoitaa tarpeen mukaan kaiken muistotilaisuuden pitopalveluun liittyvän Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla. Olemme toisinaan käyneet myös kauempana, joten kysy meitä myös muualle Suomeen.

Ota yhteyttä

Buffet, kahvit tai jotain muuta

Buffet, lautasannokset, kahvittelut, kakut ja piirakat - kaikki onnistuvat toiveiden mukaisesti. Suosittelemme myös mielellämme muistotilaisuuteen sopivia menuvaihtoehtoja.

Muistotilaisuuden pitopaikka

Muistotilaisuus voidaan pitää määrittämässänne paikassa. Tuomme pitopalvelumme paikalle

Voit myös kysyä meiltä neuvoa. Tunnemme pääkaupunkiseudun tilat ja osaamme neuvoa pitopaikan valinnassa. 

Hoidamme kaiken tarvittavan

Huolehdimme kaikesta tilaisuuden järjestämiseen liittyvästä, mukaan lukien tilan valmistelu, kattaminen, tarjoilu ja siivous. Näin voitte keskittyä tärkeimpään – yhdessäoloon ja muistamiseen.

Miksi valita Loisto Catering muistotilaisuuden järjestäjäksi

Olemme kokeneita pitopalvelun ammattilaisia, joille on kunnia-asia tarjota laadukasta ja kunnioittavaa palvelua. Ymmärrämme, että muistotilaisuuden järjestäminen on herkkä hetki, ja teemme kaikkemme, jotta tilaisuudestanne tulee mahdollisimman sujuva ja arvokas.

 

Omaamme laajasti kokemusta erilaisten tapahtumien pitopalvelusta aina pienemmistä muutaman kymmenen hengen tapahtumista suurempiin tuhansien henkilöiden tapahtumiin. Olemme olleet lukemattomissa tapahtumissa tarjoamassa helppoa, lähestyttävää ja ammattitaitoista palvelua sekä herkullista ruokaa.

 

Nykyaikaiset tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Täältä käsin pystymme toimittamaan kaiken tarpeellisen valitsemaanne muistotilaisuuden pitopaikkaan.

 

Haluamme olla paras mahdollinen catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Ota yhteyttä

Järjestä lämminhenkinen muistotilaisuus kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä 10 hengen tapahtumista tuhansien ihmisten tapahtumiin. 

Ota yhteyttä