Catering häät, hautajaiset, ristiäiset, ylioppilasjuhlat ja muut juhlat

Raikasta ja mehevää pitopalvelua yksityistilaisuuksiin yli 15 vuoden kokemuksella

 

Yli vuosikymmenen kokemuksella laadukkaat ja juuri sinun yksityistilaisuuteesi räätälöity catering-palvelu. Olipa kyseessä häät, ylioppilasjuhlat, hautajaiset, ristiäiset, muistotilaisuuden tarjoilut tai jokin muu tapahtuma niin me huolehdimme pitopalvelun järjestämisestä ammattitaidolla.

 

Pitopalvelumme on saatavilla pääsääntöisesti Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla. Olemme toisinaan käyneet myös kauempana, joten kysy rohkeasti pitopalveluamme myös muualle Suomeen!

 

 

Räätälöimme catering-palvelun tarpeiden mukaisesti

Räätälöimme pitopalvelumme juuri sinun tapahtumasi teemaan sopivaksi ja voimme ehdottaa ruokalistoja toiveidesi pohjalta. Suosimme aina sesongin raaka-aineita, jotka ovat laadukkaita ja tuoreita. Näin takaamme maistuvat ja herkulliset ruoat jokaiseen tilaisuuteen.

 

Helppo ja vaivaton pitopalvelu helpottaa tilaisuuden järjestämistä.

Siksi tarjoamme mahdollisuuden saada pitopalvelumme avaimet käteen -periaatteella. Huolehdimme kaikista yksityiskohdista, kuten pöytien ja astioiden tuomisesta paikalle, tarjoilijoista ja muista tarvittavista palveluista. Lisäksi neuvomme mielellämme myös juomien hankinnassa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Erilaiset teemat onnistuvat vaivatta

Meiltä onnistuvat erilaiset tarjoiltavat tilaisuuden teeman mukaisesti. Olipa kyseessä häät, synttärit, ylioppilasjuhlat tai muu juhla pystymme loihtimaan maittavan viiden ruokalajin menun, buffet ruokailun, sormisyötäviä tai käytännössä mitä vain!

Juhlien pitopaikka

Tilaisuus voidaan juhlia määrittämässänne paikassa. Tuomme pitopalvelumme luoksesi!

Voit myös kysyä meiltä neuvoa. Tunnemme pääkaupunkiseudun juhlapaikat ja osaamme neuvoa juhlapaikan valinnassa. 

Yhteistyökokit

Toimimme yhteistyössä monien eri kokkien kanssa. Pystymme toteuttamaan mm. Fine dining tilaisuuden menun yhdessä Kari "Kape" Aihisen kanssa. Tiedustele meiltä lisää!

Häät tulossa ja catering puuttuu? Perhejuhlaa järjestämässä ja kaipaat apua järjestelyyn?

Ruokailu on keskeinen osa jokaista juhlaa ja tapahtumaa. Ulkoistamalla pitopalvelun meille saat tapahtuman järjestämisestä koituvaa työkuormaa vähennettyä. Tuomme paikalle tarpeen mukaan kaiken henkilökunnasta, astioihin sekä ruokiin. Sovitaan yhdessä mitä juuri teidän tapahtumaanne tarvitaan!

 

Loisto Cateringiltä löytyy laajasti kokemusta erilaisten tapahtumien pitopalvelusta. Olemme olleet lukemattomissa häissä, ylioppilasjuhlissa, yritystapahtumissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa tarjoamassa helppoa ja herkullista ruokaa sekä helpottamassa tapahtuman järjestämistä.

 

Nykyaikaiset tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Täältä käsin pystymme toimittamaan kaiken tarpeellisen valitsemaanne juhlien pitopaikkaan.

 

Haluamme olla Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous

Järjestä upeat juhlat kanssamme

Olemme historiamme aikana palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita aina pienistä 10 hengen tapahtumista tuhansien ihmisten tapahtumiin. Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä