Catering-palvelu, jonka muistat vielä pitkään

Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa

 

Caterin-palvelun tilaaminen perhejuhliin tai yritystapahtumiin on mitä loistavin tapa helpottaa juhlajärjestelyjä. Loisto Catering valmistaa ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin asiakkaan toiveen ja tapahtuman luonteeseen sopien. Tarvitsetpa sitten maukkaita cocktail-paloja taikka viiden ruokalajin illallisen, voit kääntyä puoleemme.

 

Tarjoamme catering-palvelut joko omissa juhlatiloissamme Helsingin Salmisaaressa tai asiakkaan osoittamassa paikassa. Pääasiassa palvelemme pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan tarjoilemme maukasta catering-palvelumme missä päin Suomea tahansa.

Catering häihin, perhejuhliin ja yritysjuhliin

Ruokailu on keskeinen osa juhlia ja tapahtumia. Hyvin suunniteltu ja onnistunut catering saa vieraasi viihtymään ja muistamaan tilaisuuden entistäkin paremmin. Loisto Catering järjestää laadukkaat tarjoilut kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.

 

Meillä on alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Salmisaaressa, jossa meillä on 600 m² keittiö sekä leipomo. Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Kauttamme järjestyy myös kaikki tarvittava henkilökunta.

 

Haluamme olla Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka. Valtaosa tilaisuuksistamme pidetään pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla, mutta sopimuksen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa.

Pyydä tarjous catering-palvelusta!

Kotiinkuljetus

Loisto Cateringista voit tilata myös kotiinkuljetuksella Foodoran kautta. Tutustu herkulliseen valikoimaamme ja tilaa ruoka kätevästi suoraan kotiovelle.

Tilaamaan pääset tästä »