Loistava juhlatila Helsingin Salmisaaressa

Upea merinäköala tuo juhlatunnelmaa!


Etsitkö juhla- tai kokoustilaa, joka säväyttää? Loisto Juhlasali tarjoaa huikaisevat puitteet erilaisille tapahtumille, kuten perhejuhlille ja yritystapahtumille. Juhlatilan lisäksi saat kokonaisvaltaisen juhlapalvelun ja cateringin toiveidesi mukaan keskeisellä sijainnilla Helsingin Salmisaaressa.


Loisto Juhlasali on avara ja tyylikäs juhlapaikka, joka soveltuu erilaisten seminaarien, kokousten, perhejuhlien ja miksei myös vaikka pienten messujen järjestämiseen. Illan tummetessa vieraat voivat ihastella auringonlaskua sekä etäällä syttyviä kaupungin valoja joko mukavasti sisätiloista tai hulppealta näköalaparvekkeelta.


Upea juhlapaikka Helsingissä


  • 365 m² (+ 80 m²) juhlatila
  • Kapasiteetti jopa 300 henkeä
  • Liikuntakeskuksen 4. kerroksessa


Juhlatila on vapaasti vuokrattavissa sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Loistokkaassa juhlatilassamme on järjestetty vuosien aikana häitä, merkkipäiviä, pikkujoulua kuin myös pieniä messutapahtumisiakin. Juhlasalin yhteydessä on 80 neliön katettu terassi, josta avautuu upeat näkymät Salmisaaren merellisiin maisemiin.


Kyselyt ja varaukset helposti!


Loistosalin juhlatilasta lähetät helposti tarjouspyynnön ja lisätiedustelun. Lisätietoa varauskäytännöistämme ja juhlatilasta saat Venuu.fi-sivustolta.

Kyselyt ja varaukset »

Tilaa myös pitopalvelu

Meiltä saat juhlaasi myös tasokkaat tarjoilut toiveidesi ja tapahtuman luonteen mukaan. Catering-keittiömme sijaitsee samassa rakennuksessa, joka mahdollistaa laadukkaan tarjoilun kilpailukykyiseen hintaan sekä joustavan palvelun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »