Loistavat juhlatilat Helsingin ytimessä

Etsitkö juhla- tai kokoustilaa, joka säväyttää?

 

Loisto Juhlasali ja tapahtumaravintola Halo tarjoavat huikaisevat puitteet erilaisille tapahtumille, kuten perhejuhlille ja yritystapahtumille. Juhlatilan lisäksi saat kokonaisvaltaisen cateringin toiveidesi mukaan keskeisellä sijainnilla Helsingissä.

 

Loisto Juhlasali

 

Loisto Juhlasali Salmisaaressa on avara ja tyylikäs juhlapaikka, joka soveltuu erilaisten seminaarien, kokousten, perhejuhlien ja miksei myös vaikka pienten messujen järjestämiseen. Illan tummetessa vieraat voivat ihastella auringonlaskua sekä etäällä syttyviä kaupungin valoja joko mukavasti sisätiloista tai hulppealta näköalaparvekkeelta.

 

  • 365 m² (+ 80 m²) juhlatila
  • Kapasiteetti jopa 300 henkeä
  • Liikuntakeskuksen 4. kerroksessa

 

Juhlatila on vapaasti vuokrattavissa sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Loistokkaassa juhlatilassamme on järjestetty vuosien aikana häitä, merkkipäiviä, pikkujoulua kuin myös pieniä messutapahtumisiakin. Juhlasalin yhteydessä on 80 neliön katettu terassi, josta avautuu upeat näkymät Salmisaaren merellisiin maisemiin.

 

Tapahtumaravintola Halo

 

Tapahtumaravintola Halo Ruoholahdenkadulla soveltuu joustavasti niin istuviin tilaisuuksiin, kuten illallisiin tai isoihin kokouksiin kuin myös seisoviin tapahtumiin, kuten asiakastilaisuuksiin, livekeikkoihin sekä häihin. Monipuolinen tila on mahdollista jakaa kahteen eri osaan väliverholla, jolloin tila saadaan sopimaan myös pienemmille seurueille.

 

Kyselyt ja varaukset helposti!

 

Loistosalin juhlatilasta lähetät helposti tarjouspyynnön ja lisätiedustelun. Lisätietoa varauskäytännöistämme ja juhlatilasta saat Venuu.fi-sivustolta.

 

Halon 3D-esittelyn, lisätietoa ja tarjouspyyntölomake löytyvät Halon omilta sivuilta.

Kyselyt ja varaukset » Halon sivuille »

Tilaa myös pitopalvelu

Meiltä saat juhlaasi myös tasokkaat tarjoilut toiveidesi ja tapahtuman luonteen mukaan. Catering-keittiömme sijaitsee samassa rakennuksessa, joka mahdollistaa laadukkaan tarjoilun kilpailukykyiseen hintaan sekä joustavan palvelun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »